Hovězí srdce na brandy a červeném víně
Hovězí srdce na brandy a červeném víně
Ani kousek dobrého masa nesmí přijít nazmar. Často si klademe dotazy, co udělat s vnitřnostmi, které mnohdy na první pohled nevypadají dvakrát přitažlivě. Leckdy mohou působit i odpudivě a přesto, pokud se dobře připraví, mohou být opravdovou delikatesou. Příkladem takového pokrmu budiž hovězí srdce, které si společně připravíme tak, že uctí nejen nás, ale i případnou návštěvu. Toto jídlo navíc nezruinuje naši peněženku, což se třeba před výplatou může velmi hodit.
Mohlo by Vás zajímat :
Dovolujeme si vás zdvořile požádat o podporu naší nezávislé žurnalistiky.
Abychom ji mohli provozovat i nadále, je důležitý každý váš finanční dar. Smyslem internetového deníku inregion.cz je přispívat ke kontrole politické i ekonomické moci, poskytovat aktuální zprávy a bránit svobodné novinářské prostředí v České republice. Abychom pro Vás mohli nadále pracovat a naše výstupy zlepšovat, potřebujeme nutně vaši pomoc, za kterou vám velmi děkujeme.
Podpořit nás můžete zasláním finančního daru na následující účet 107-8836530227/0100