Jste zde

Svatojakubské mušle s hrachovým pyré

Svatojakubské mušle s hrachovým pyré

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Čtvrtek, Prosinec 15, 2022 - 15:30
Svatojakubky s hrachovým pyré
Autor fotografie: 
Šárka Konečná, inregion.cz

Mušle sv. Jakuba, zvané často jen "svatojakubky" patří v Itálii mezi oblíbené pochoutky.  V České republice si za mušle docela trochu připlatíte, ale kdo jednou ochutná, jistě mi dá za pravdu, že se tato investice vyplatí. Sehnat čerstvé svatojakubky v Česku někdy není úplně jednoduché, ale dá se to. Důležité je, přijít do obchodu, který je vede, brzy ráno. Receptů, jak je připravit, existuje celá řada, zde si představíme jeden z nich.

 

Dovolujeme si vás zdvořile požádat o podporu naší nezávislé žurnalistiky.

Abychom ji mohli provozovat i nadále, je důležitý každý váš finanční dar. Smyslem internetového deníku inregion.cz je přispívat ke kontrole politické i ekonomické moci, poskytovat aktuální zprávy a bránit svobodné novinářské prostředí v České republice. Abychom pro Vás mohli nadále pracovat a naše výstupy zlepšovat, potřebujeme nutně vaši pomoc, za kterou vám velmi děkujeme.

Podpořit nás můžete zasláním finančního daru na následující účet 107-8836530227/0100