Jste zde

Ústecký kraj

Mostecká tragédie má sedmou oběť

Autor: 
Inregion
Datum zveřejnění: 
Středa, Leden 15, 2025 - 17:30

Zraněním utrpěným při sobotním požáru mostecké restaurace U Kojota dnes podlehla v pražské Vinohradské nemocnici devětapadesátiletá žena. Popáleni měla na devadesáti procentech těla. O jejím úmrtí informoval dnes ráno primář JIP Bohumil Bakalář. 

Autor: 
Inregion
Datum zveřejnění: 
Úterý, Leden 14, 2025 - 12:45
Svědek, po kterém pátrají pražští kriminalisté, foto: Policie České republiky

Policisté hledají svědka, kterého potřebují vyslechnout v souvislosti s případem, v němž došlo k úmrtí muže mezi stanicí metra Luka a nákupním centrem Luka. Pátrání policistů po svědkovi se zatím ukazuje jako bezvýsledné. Kriminalisté proto žádají veřejnost o pomoc. 

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Úterý, Leden 14, 2025 - 11:00
Vyhořelá restaurace U Kojota

Šest obětí, které má na svědomí tragický sobotní požár v mostecké restauraci U Kojota, identifikovali kriminalisté. Zesnulými jsou čtyři muži a dvě ženy. 

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Pondělí, Leden 13, 2025 - 19:30
Požár mostecké restaurace U Kojota

MOST: Požár, který v soboru vypukl v restauraci U Kojota v Mostě, stále nemá jasnou příčinu. Podle prvních zpráv hasičů, kteří na místě události zasahovali, začalo pravděpodobně v provozovně hořet od převráceného propanbutanového přímotopu na zahrádce, odkud se plameny rozšířily dovnitř podniku. Proč skutečně k tragédii, která si vyžádala šest obětí a osm zraněných, z toho šest těžce, došlo, vyšetřují kriminalisté. Současně také pátrají po totožnosti obětí, které se doposud nepodařilo identifikovat. 

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Úterý, Říjen 15, 2024 - 20:00
Logo Wollnerova podcastu

PRAHA: Bývalá tvář pořadu Reportéři vysílaného v České televizi Marek Wollner odstartoval znovu novinářskou kariéru. Na mediální trh vstoupil Wollner s novým podcastem nazvaným Wollner TV a hned se pouští do investigativní žurnalistiky. 

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Čtvrtek, Červen 20, 2024 - 20:15
Lufťák Zásadový

Jsem nadšeným chatařem, či chalupářem. Každý volný víkend vyrážím, sotva v práci skončím, pryč ze šíleného tempa města. Kdo by ten pracovní stres také vydržel, že? Samozřejmě, mám své zásady. Zkrátka má chalupa, můj hrad. Přes to vlak nejede. Blíží se víkend, jdu "do akce". 

 

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Čtvrtek, Květen 30, 2024 - 14:15
Marek Wollner, FOTO: Marek Nový, archiv Marka Wollnera

Téměř čtvt století pracoval Marek Wollner v České televizi. Ta se od něj po skandálu, ve kterém ho bývalá kolegyně Markéta Dobiášová křivě obvinila ze sexuálního obtěžování, distancovala. Policie celý případ prošetřila a dospěla k závěru, že Wollner se nedopustil ani přestupku, natož trestného činu. Redaktor však zůstal pošpiněn. O celé kauze Marek Wollner napsal knihu s názvem Reportér na odstřel, a ta se nedávno objevila na pultech knihkupectví. Okamžitě se z ní stal bestseller a na jejím křestu v pražkém Luxoru vystoupila Dagmar Pecková a Michal Horáček.

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Středa, Květen 29, 2024 - 15:00
Autor knihy Reportér na odstřel Marek Wollner

PRAHA: Snad nejznámější český novinář, dlouholetá tvář investigativního pořadu Reportéři ČT, Marek Wollner, znovu rozvířil vody. Po skandálu, kdy jej kolegyně obvinily ze sexuálního obtěžování a bossingu, se postaral o další aféru. Ve své nové knize Reportér na odstřel vypálil do politických řad.

 

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Úterý, Listopad 21, 2023 - 20:30
Scaloppine di vitello

Zkracující podzimní večery přímo vybízí k tomu, abychom se sešli u stolu s rodinou a dali si jídlo, které zahřeje. Zvláště tehdy, pokud jsme se právě vrátili z lesní procházky a ještě nasbírali houbovou úrodu. Tento recept na přípravu telecího zahřeje nejen ústa, ale i srdce. Nejen geniální jednoduchostí, nýbrž dokonalým využitím podzimní zeleniny. 

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Pondělí, Říjen 30, 2023 - 20:15
Domácí italský kečup

Nejste si jisti, jak zpracovat úrodu rajčat, která jste nestačili sníst, ale je vám líto je vyhodit?  Nevadí. Dnešní recept v našem magazínu vám poradí, jak jediněčně zpracovat rajčata do skvělého kečupu. 

Stránky

Subscribe to Ústecký kraj