Telecí plátky s houbami
Telecí plátky s houbami
Zkracující podzimní večery přímo vybízí k tomu, abychom se sešli u stolu s rodinou a dali si jídlo, které zahřeje. Zvláště tehdy, pokud jsme se právě vrátili z lesní procházky a ještě nasbírali houbovou úrodu. Tento recept na přípravu telecího zahřeje nejen ústa, ale i srdce. Nejen geniální jednoduchostí, nýbrž dokonalým využitím podzimní zeleniny.
Mohlo by Vás zajímat :
Dovolujeme si vás zdvořile požádat o podporu naší nezávislé žurnalistiky.
Abychom ji mohli provozovat i nadále, je důležitý každý váš finanční dar. Smyslem internetového deníku inregion.cz je přispívat ke kontrole politické i ekonomické moci, poskytovat aktuální zprávy a bránit svobodné novinářské prostředí v České republice. Abychom pro Vás mohli nadále pracovat a naše výstupy zlepšovat, potřebujeme nutně vaši pomoc, za kterou vám velmi děkujeme.
Podpořit nás můžete zasláním finančního daru na následující účet 107-8836530227/0100