Jste zde

Journal: Pappa al pomodoro

Journal: Pappa al pomodoro

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Středa, Červen 12, 2024 - 17:30
Pappa al pomodoro
Autor fotografie: 
Šárka Konečná, inregion.cz

Pokud je něco fantastické na letním stání u plotny, pak je to vaření z čerstvých sezónních surovin. K těm bezesporu patří vyzrálá štavnatá rajčata, která jsou základem receptu této toskánské polévky. 

 

Dovolujeme si vás zdvořile požádat o podporu naší nezávislé žurnalistiky.

Abychom ji mohli provozovat i nadále, je důležitý každý váš finanční dar. Smyslem internetového deníku inregion.cz je přispívat ke kontrole politické i ekonomické moci, poskytovat aktuální zprávy a bránit svobodné novinářské prostředí v České republice. Abychom pro Vás mohli nadále pracovat a naše výstupy zlepšovat, potřebujeme nutně vaši pomoc, za kterou vám velmi děkujeme.

Podpořit nás můžete zasláním finančního daru na následující účet 107-8836530227/0100