Journal: Pappa al pomodoro
Journal: Pappa al pomodoro
Autor:
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění:
Středa, Červen 12, 2024 - 17:30
Pokud je něco fantastické na letním stání u plotny, pak je to vaření z čerstvých sezónních surovin. K těm bezesporu patří vyzrálá štavnatá rajčata, která jsou základem receptu této toskánské polévky.
Mohlo by Vás zajímat :
Dovolujeme si vás zdvořile požádat o podporu naší nezávislé žurnalistiky.
Abychom ji mohli provozovat i nadále, je důležitý každý váš finanční dar. Smyslem internetového deníku inregion.cz je přispívat ke kontrole politické i ekonomické moci, poskytovat aktuální zprávy a bránit svobodné novinářské prostředí v České republice. Abychom pro Vás mohli nadále pracovat a naše výstupy zlepšovat, potřebujeme nutně vaši pomoc, za kterou vám velmi děkujeme.
Podpořit nás můžete zasláním finančního daru na následující účet 107-8836530227/0100