Jste zde

Makrela na olivách s bylinkami pečená v troubě

Makrela na olivách s bylinkami pečená v troubě

Autor: 
Šárka Konečná
Inregion
Datum zveřejnění: 
Neděle, Prosinec 18, 2022 - 17:45
Makrela na olivách
Autor fotografie: 
Šárka Konečná, inregion.cz

Vynikající recept, poměrně nenáročný na přípravu, který vyžaduje jen jediné. Tím je čerstvá ryba, v tomto případě makrela. Její čerstvost poznáme tak, že nemá zakaleny oči, žábra nejsou povadlá a hodně nám napoví i její čistá vůně. Pokud se nám ryba vzhledově a aromaticky nezdá, nevoní mořem, ale páchne pouze "odleželou" rybinou, tento předpis raději vzdáme a počkáme, až narazíme na opravdu čerstvé kousky. Pokud dobrý úlovek máme k dispozici, nic nám nebrání pustit se do přípravy výborného a lehkého pokrmu.

 

Dovolujeme si vás zdvořile požádat o podporu naší nezávislé žurnalistiky.

Abychom ji mohli provozovat i nadále, je důležitý každý váš finanční dar. Smyslem internetového deníku inregion.cz je přispívat ke kontrole politické i ekonomické moci, poskytovat aktuální zprávy a bránit svobodné novinářské prostředí v České republice. Abychom pro Vás mohli nadále pracovat a naše výstupy zlepšovat, potřebujeme nutně vaši pomoc, za kterou vám velmi děkujeme.

Podpořit nás můžete zasláním finančního daru na následující účet 107-8836530227/0100